בניית תפריט קייטרינג נכון ומותאם לאירוע, יכול להיות ההבדל בין אירוע שכולם ידברו עליו ביום שאחרי לבין אירוע שכולם ירצו לשכוח שהגיעו אליו. במאמר זה אציג מספר פרמטרים אשר יאפשרו לך לקבוע ולעצב תפריט מנצח לכל אירוע קטן כגדול.
נדב קייטרינג לאירועים מעניקים שירותי קייטרינג לאירועים קטנים וגדולים בפריסה ארצית. הניסיון שצברנו מאפשר לנו לבנות עבורך תפריט קייטרינג מנצח, עשיר ומותאם אישית כך שהאורחים שלך לא יפסיקו ללקק את האצבעות. לקבלת פרטים נוספים על שירותי קייטרינג לאירועים קטנים, ניתן ליצור עימנו קשר ב – 072-3717350 ונשמח לעמוד לרשותך.

איך בונים תפריט קייטרינג לאירועים קטנים?
אחרי שכבר בחרתם תאריך, ישבתם על רשימת המוזמנים וסגרתם אולם או גן אירועים בשרון, בצפון או בדרום הארץ – זה הזמן לגבש את התפריט שיוגש במהלך האירוע המיוחד.
בעת בניית תפריט קייטרינג מומלץ לשים לב ל – 4 העקרונות הבאים:
- קהל היעד – לעיתים קרובות, התפריט מייצג את ההעדפות של המשפחה או בני הזוג – אך בפועל, מומלץ להתאים את התפריט לקהל היעד (האורחים) שיגיעו אל האירוע. לדוגמא, הרבה פעמים יוצא לנו ללוות זוגות צמחוניים או טבעוניים, אשר מעוניינים בתפריט צמחוני/טבעוני אך כשצוללים להרכב קהל היעד מגלים שרוב האורחים פחות יתחברו לקונספט.
- דרך ההגשה – שיטת ההגשה (אישית מול בופה) תשפיע בצורה ישירה על מבנה התפריט באירוע. באופן כללי, הגשה אישית מאפשרת להעניק לאורח יחס אישי, דיוק ונוחות לעומת הגשה בבופה אשר מאפשרת ליצור אווירה פחות רשמית באירוע, להעניק חופש עיצובי וגיוון רחב יותר לאורחים.
- עונתיות – תפריט מנצח הוא תפריט אשר עושה כבוד לחומרי הגלם השונים. אחת הדרכים היא להקפיד על עונתיות וליצור מנות מדויקות אשר מתבססות על חומרי גלם עונתיים. לדוגמא, בחודשי ינואר – פברואר ניתן לשלב במנות עולש ואספרגוס בר לעומת חודשי מאי-יוני אשר בהם ניתן למצוא תותים ודובדבנים טריים.
- עלויות – לעיתים קרובות, המחיר הוא הפרמטר החשוב ביותר בעת תכנון התפריט. כיוון שאין גבול לכמות השדרוגים, המחשבה והרעיונות שניתן ליישם באירוע, מומלץ להגיע עם תקציב יעד אשר לפיו יותאם תפריט האירוע.
לסיכום, תפריט קייטרינג מנצח חייב להיות אסתטי, מאוזן, עונתי והכי חשוב טעים כך שהאורחים יישארו עם טעם של עוד.