לא מעט חברות קייטרינג מחזיקות מלאי מתחדש (פירות, ירקות, בשרים ודגים) אשר דורש קירור לאורך כל שעות היממה. לרוב, הפתרון הנכון ביותר הוא בנייה של חדר קירור מותאם אישית בחלל העבודה.
במאמר זה אציג את היתרונות העיקריים בשילוב של חדר קירור מקצועי לחברות אשר עוסקות בתחום הקייטרינג.
הצוות המקצועי של נדב קייטרינג מעניק שירותי קייטרינג בפריסה ארצית תוך התאמה לכלל הדרישות, החלומות והתקציב שעומד לרשותך. הניסיון הרב שצברנו מאפשר לנו להרכיב תפריט קייטרינג עונתי, טעים ומיוחד אשר ישאיר לכל האורחים טעם של עוד. לקבלת פרטים נוספים על שירותי קייטרינג לאירועים, ניתן ליצור עימנו קשר ב –072-3717350 ונשמח לעמוד לרשותך.
מהי החשיבות של חדרי קירור לחברות קייטרינג?
חדרי קירור מעניקים לבעלי חברות קייטרינג אינספור יתרונות מובנים, כאשר בין היתרונות המרכזיים ניתן למצוא:
- ורסטיליות – חדרי קירור מעניקים ורסטיליות כך שניתן להשתמש בחלל למספר רב של שימושים החל מהקפאה ועד חימום.
- התאמה אישית – חדרי קירור ניתנים להתאמה אישית (Custom Made) בצורה מלאה. בצורה זו ניתן לקבוע כי חלק מהחלל יותאם למוצרים שדורשים הקפאה, חלק מהחלל יותאם למוצרים שדורשים קירור וחלק מהחלל יותאם למוצרים יבשים.
- סדר ונגישות – לעיתים קרובות, חדרי הקירור מכילים מדפים פתוחים או פתרונות אחסון מותאמים אישית אשר יוצרים סדר ומאפשרים לגשת אל המוצרים בצורה נוחה, מהירה ופשוטה יותר.
- גיבוי בשעת צרה – חדרי קירור מהווים פתרון גיבוי בשעת צרה כאשר ישנה הפסקת חשמל או תקלה אשר עלולה לפגוע באיכות המלאי הקיים שלך.
- חיסכון כספי – חדרי קירור מאפשרים לחסוך בעלויות השוטפות של חברת הקייטרינג. בנוסף, כיוון שחדרי הקירור מותאמים בצורה מלאה למוצרים שמאוחסנים בהם, ניתן להפחית בצורה משמעותית את הפחת הקיים ולהאריך את חיי המדף של המוצרים (פירות, ירקות, מוצרים בתפזורת וכדומה).
לסיכום, חדרי קירור מקצועיים מעניקים פתרון יעיל, נוח ופשוט לאחסון של פריטים מתכלים ושאר מוצרי החברה. בעת התכנון וההקמה של חדרים מסוג זה, מומלץ להיעזר בשירותיה של חברה מקצועית בעל מוניטין חיובי אשר תלווה אותך בנושא.